12.7.2. Listaformátum mentése és betöltése |
1.Állítsa össze a formátumot.
2.Töltse ki a Szerkesztett formátum neve mezőt.
3.Válassza a Mentés gombot.
4.Később a mentett formátumok választójából töltse be a beállítást.
Üres formátumnévre figyelmeztetés jelenik meg. Azonos név esetén A mentés már létezik ezen a néven! üzenet jelenhet meg; a művelet nem kezelhető biztosan a meglévő formátum felülírásaként. A formátum helyi beállításként tárolódik.
ELLENŐRIZENDŐ: mely listaadatokat őrzi meg a formátum, cégek vagy munkaállomások között közös-e a formátumválaszték, és bezárás után megmarad-e a kijelölt eszközkör.